Autosalon Brussel 2017 live: Fiat (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Fiat (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Fiat op het Autosalon van Brussel!

Naar goede gewoonte vinden we een leger Fiat’s terug op het Autosalon, naast heel wat praktische en/of lichte bedrijfsvoertuigen zien we ook veel bekenden terug. De nieuwe Tipo pronkt hier met de drie koetswerkvarianten: vierdeurs Berline, Station Wagon (SW) en vijfdeurs hatchback. Die laatste kan je hier behoorlijk connected en 2.0 terugvinden, partner Orange voorziet namelijk een internetverbinding.

Ook voor de Fiat 500 Deezer zal je je internetverbinding moeten aanspreken, wil je toch kunnen genieten van de miljoenen muziektitels in de Deezer cloud. De funky 500X maakt hier voor het eerst zijn nieuwe vormgeving wereldkundig al is het voornamelijk op vlak van personalisatie dat het verschil gemaakt wordt. Zonnekloppers met een dynamische voorliefde vinden sowieso hun ding bij de 500C Riva of nieuwe 124 Spider.

Lees hier enkele interessante Fiat rijtesten:

Rijtest Fiat Tipo Berline / Tipo SW
Rijtest Fiat Talento
Rijtest Fiat 500 & 500C
Rijtest Fiat 124 Spider
Rijtest Fiat Fullback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...