Autosalon Brussel 2017 live: Alfa Romeo (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Alfa Romeo (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Alfa Romeo op het Autosalon van Brussel!

Een stevige portie sportiviteit bij Alfa Romeo op het Autosalon. Niet enkel staat de 4C hier te schreeuwen om benzine aandacht in zijn blitse Corsa Limited Edition uitvoering, ook de nieuwe Giulia Veloce vraagt om een nadere inspectie. Al het goede van de efficiënte diesel (of benzine!) met nog straffere looks, vierwielaandrijving en een dynamisch weggedrag.. Dit of een Giulia Q, de vraag van één miljoen euro.

Iets goedkoper en toegankelijker blijven de MiTo en Giulietta, nog steeds voorzien van een deugddoende portie Italiaanse flair in een aangename verpakking. Die laatste kon écht overtuigen met de nieuwe combinatie van de 1.6-liter JTDm turbodiesel TCT automaat met dubbele koppeling, ook in de fleet heeft deze configuratie potentieel met zijn lage CO2 uitstoot!

Lees hier enkele interessante Alfa Romeo rijtesten:

Rijtest Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm
Rijtest Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Rijtest Alfa Romeo MiTo Veloce
Rijtest Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...