Autosalon Brussel 2017 live: Abarth (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2017 live: Abarth (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Abarth op het Autosalon van Brussel!

Sinds lange tijd staan er deze keer niet enkel sportieve Cinquecento’s op het Autosalon bij Abarth, dit jaar verwelkom we de luidkeelse 124 Spider die ons doet smachten naar zomerse omstandigheden. Laat wel die automaat voor wat het is en opteer voor de manuele zesbak.

De Abarth 595 is in tweevoud en eveneens behoorlijk nieuw. Dat zie je aan het opgefriste uiterlijk en modern interieur zonder te raken aan zijn bijna iconische plezierfactor. Ook hier kan je overigens interessante saloncondities weten te scoren, maar vergeet die Monza uitlaat niet!

Lees hier enkele interessante Abarth rijtesten:

Rijtest Abarth 124 Spider
Rijtest Abarth 595 / 595C
Rijtest Abarth 595 Competizione

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...