Officieel: Fiat 500 Deezer (2017)

Officieel: Fiat 500 Deezer (2017)Een rijkelijke basisuitrusting én vier jaar Deezer Premium Plus, dat is waarmee deze Fiat 500 Deezer special edition lonkt naar de jonge en muziekminnende consument!

De Fiat 500 hoeven we hier niet meer voor de stellen, de Cinquecento is hét voorbeeld van een compacte stadswagen die ook funky, kleurrijk en personaliseerbaar kan zijn. Na eerdere samenwerkingen met Diesel, GQGucci en Riva kiest Fiat nu voor de streamingdienst Deezer (dé concurrent van Spotify) voor een gelimiteerde uitvoering met 250 exemplaren. De Fiat 500 Deezer zal gepresenteerd worden op het Autosalon van Brussel 2017 en is zowel als 500 coupé en 500C cabriolet te verkrijgen.

Grote visuele verschillen zijn er niet écht op de unieke Deezer badge na maar daar zal de toekomstige klant niet over jeremiëren. Interessant is wel de basisuitrusting die verder gaat op het reeds complete Lounge niveau met ondermeer 15″ aluminum velgen, het 7″ UConnect infotainmentsysteem en een krachtig Beats Audio systeem. Daarnaast krijg je een Deezer Plus abonnement gedurende vier jaar waarmee je naar hartenlust kan genieten van de 40 miljoen muziektitels in de cloud.

De Fiat 500 Deezer is enkel te verkrijgen met een zwarte of witte koetswerkkleur, dit vanaf €16.290 met de 1.2i benzinemotor (69 pk) in het vooronder. In Paleis 5 van het Autosalon zullen er live sessies in de 500 Deezer gehouden worden waardoor de schattige Italiaan ook direct de kleinste concertzaal ter wereld is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...