Dit is de nieuwe Kia Picanto (2017)!

Dit is de nieuwe Kia Picanto (2017)!Na de eerdere schetsen krijgen we nu beter beeldmateriaal van de aankomende Kia Picanto.

Net boven de allerkleinste Kia Rio is er de Picanto die zich focust op het B-segment met compacte gezinswagen in een stedelijk karakter. De tijd dat die allemaal saai en grijs waren ligt al ver achter ons, Kia bewijst met een aangenaam design dat ze klaar zijn om het succes van hun Picanto in de komende jaren verder te zetten.

De officiële onthulling is voorzien voor het Autosalon van Genève in maart. Kia gaf wel reeds mee dat de nieuwe Picanto dezelfde afmetingen als nu meekrijgt, de wielbasis is wel iets groter (15 mm) wat de binnenruimte ten goede moet komen. Qua afwerking en materiaalkeuze gaan de Koreanen er ook op vooruit, zeker wanneer je kiest voor de sportieve GT Line uitvoering met het veelzijdige infotainmentsysteem!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...