Autosalon Brussel 2017 live: Lexus (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2017 live: Lexus (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Lexus op het Autosalon van Brussel!

Lexus België heeft hoge ambities voor het komende jaar en wil voor het eerst de kaap van de 2.000 auto’s overschrijden. Het rekent daarbij op zijn sterke gamma hybrides en extra showroom appeal van de indrukwekkende LC coupé. De LC is een gloednieuw product bovenaan de Lexus-hiërarchie en is er in twee versies waaronder de LC500h hybride met Multi Stage hybride-systeem. Dat combineert een 3,5 liter V6 benzinemotor met een krachtige elektromotor en een lithium-ion batterijpack, en wordt op zijn beurt gekoppeld aan een automatische CVT-versnellingsbak met nog eens vier extra versnellingen achteraan de hybride transmissie.

Tevens is er nog de LC500 die de fenomenale atmosferische 5.0-liter V8 van de RC-F en GS-F krijgt. Die is goed voor bijna 480 pk en een sprinttijd van 4,5 s. Nieuw is een 10-traps automaat die moet zorgen voor een lager verbruik en betere prestaties.

Tenslotte toont Lexus hier voor het eerst ook zijn gefacelifte IS berline. Die kreeg een licht hertekend koetswerk en een vernieuwd interieur met betere materialen bovenop een opgefrist infotainmentsysteem.

Lees hier enkele interessante Lexus rijtesten:

Rijtest Lexus RX450h (2016)
Rijtest Lexus RC300h (2016)
Rijtest Lexus GS-F
Rijtest Lexus NX300h

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...