Autosalon Brussel 2017: Suzuki line-up

Officieel: Suzuki Ignis (2017)Bij Suzuki vieren ze op het Autosalon de (blijde) intrede van de Ignis crossover in België.

Na een jarenlange aanwezigheid van de Swift sterkhouder zullen we de B-segmenter dit jaar niet te zien krijgen op het Autosalon van Brussel, Suzuki maakt zich klaar voor de nieuwe generatie te presenteren op het Autosalon van Genève in maart.

Maar reden tot droefheid is er helemaal niet, de nieuwe Vitara doet het goed en heeft geen leverings(luxe)problemen meer terwijl de interesse voor de gefacelifte S-Cross ook aanwezig is. Toch draait het voor de Japanners op het Autosalon voornamelijk rond de funky Ignis.

Deze crossover mag gezien worden als een minder saaie meer emotionele en aantrekkelijke versie van de Baleno, personalisatie en een kleurrijk voorkomen is dan ook een must. Momenteel te verkrijgen met de 1.2-liter benzinemotor (90 pk / 120 Nm), handbak/automaat (AGS) of optioneel zelfs met vierwielaandrijving (AllGrip)! Vanaf €14.199 kan de nieuwe Suzuki Ignis de jouwe zijn, als je het vriendelijk vraagt op het Suzuki Saloon in doen ze daar ongetwijfeld wel nog iets van!

De samenwerking met het Belgisch Jn-Joy kledingmerk was vorig jaar een succes en dus is er dit jaar een Vitara Special Edition terug te vinden in Paleis 9. Die omvat een “Casual & Luxury” uitstraling met ondermeer 17″ alu velgen, koper accenten rondom, Vitara S grille en de Galactic Grey lakkleur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...