Autosalon Brussel 2017: Subaru line-up

Subaru BRZ facelift 2016Subaru pakt op het Autosalon van Brussel uit met zijn volledige gamma, inclusief de gefacelifte BRZ sportcoupé.

Die laatste is meteen ook de grootste nieuwigheid van het merk met de zes sterren. De geüpdate BRZ valt te herkennen aan zijn nieuwe bumpers, LED-lichten rondom en nieuwe velgen. Technisch is er een (erg) bescheiden vermogensupgrade van 200 naar 205 pk en zijn er enkele wijzigingen in het interieur waaronder nieuwe, verbeterde materialen, een nieuw stuur en Subaru’s meest recente infotainmentsysteem met aanraakscherm ‘Starlink’.

Langszijde de nieuwe BRZ toont Subaru de rest van zijn gamma, inclusief de legendarische WRX STI, XV crossover, Forester SUV en tenslotte de breaks Outback en Levorg. Allemaal bijzonder eigenzinnig en typisch Subaru. Het merk blijft een piepkleine speler op de Belgische – en bij uitbreiding Europese – markt, maar kan overtuigen met krachtige en betrouwbare boxermotoren en zijn unieke vierwielaandrijving ‘Symmetrical All Wheel Drive‘. De Subaru-stand vind je in Paleis 7.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...