Autosalon Brussel 2017: Hyundai line-up

Officieel: Hyundai i30 (2016)Voor Hyundai is het Autosalon van Brussel de uitgelezen kans om de nieuwe i30 te presenteren, mooi naast de opgefriste i10, succesvolle Tucson SUV en de ecologische IONIQ’s!

Na een geslaagde carrière en drie uitvoerigen (driedeurs, vijfdeurs en break) werd de Hyundai i30 vorig jaar grondig vernieuwd. Niet enkel de vormgeving, interieurdesign en materiaalkeuze/afwerking ging er sterk op vooruit, ook verwelkomen we een nieuwe 1.4 T-GDi benzinemotor (140 pk / 240 Nm). Het beste moet ook nog komen want die i30 N hot hatch hebben we nog altijd tegoed.

De compacte i10 werd vorig jaar ietwat bijgeschaafd en moet de Belgische bezoekers in Paleis 6 overtuigen met zijn volwassen design, zuinige motoren en stedelijk weggedrag. Zowel de IONIQ Hybrid (VAB Gezinswagen van het jaar!) als IONIQ Electric zijn intussen terug te vinden bij de gespecialiseerde dealers en ook op de Hyundai Ecozone, later dit jaar volgt er nog een plug-in hybride die nog beter zou moeten zijn.

SUV’s blijven extreem populair in Europa en daarvan heeft Hyundai een breed gamma voorhanden. De voornaamste is de Tucson die enkel de (Grand) Santa Fe boven zich moet dulden, daaronder is er nog een ix20 en i20 Active.

De bolide van nationale WRC held, Thierry Neuville, de nieuwe i20 WRC Coupé kan je ook terugvinden op het Autosalon. De H350 bestelwagen in zes-zitplaatsen-configuratie is hier tevens een interessante wereldpremière voor de professionele gebruiker!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...