Autosalon Brussel 2017: Dacia line-up

Kort Getest: Dacia Sandero 1.0 SCe 75 pk (2017)Het volledig vernieuwde Dacia gamma kan je ontdekken op het Autosalon van Brussel 2017 in Paleis 5!

Terwijl autoconstructeurs net iets te vaak de term “het volledig vernieuwde gamma” gebruiken mag het Roemeense Dacia dat écht wel doen. Zo goed als het volledige gamma werd onder handen genomen, bij het ene model wel al wat grondiger dan bij de andere.

Een nieuwe lichtsignatuur, andere bumpers en een stoere grille voor de avontuurlijke Stepway modellen terwijl binnenin alles kwalitatiever in elkaar moet zitten, dat omvat zo ongeveer de Dacia facelift voor de Logan’s, Sandero’s, Dokker’s en Lodgy’s. In Paleis 5 kan je het zelf gaan aanschouwen en een oordeel vellen, vergeet zeker de onklopbare prijzen niet te checken en dan begrijp je waarom er al meer dan 100.000 Belgische Dacia’s zijn!

Terwijl de succesvolle Duster SUV nu ook een efficiënte automaat met dubbele koppeling meekrijgt in combinatie met de voorwielaangedreven 1.5 dCi mag de Sandero uitpakken met een primeur. De oude 1.2v gaat op pensioen en wordt vervangen door een gloednieuwe 1.0 SCe driecilinder met 75 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...