Autosalon Brussel 2017: Skoda Line-Up

Officieel: Skoda Kodiaq SUV (2016)Met de Belgische Kodiaq première en Octavia facelift wereldpremière heeft Skoda op het Autosalon voor ieder wat wils.

Over het feit of de facelift van de nieuwe Octavia, Octavia RS en Octavia Scout al dan niet geslaagd is blijven de meningen verdeeld. Wat wel zeker is is dat de nieuwe Octavia heel wat nieuwe technologie krijgt waaronder full LED-lichten, een vernieuwd capacitief aanraakscherm, stuurverwarming en een optionele sleutel waarin verschillende bestuurdersprofielen geprogrammeerd kunnen worden.

Protagonist van de stand wordt echter de gloednieuwe Kodiaq SUV. De Kodiaq is gebaseerd op het vertrouwde MQB-platform en deelt zo zijn DNA met de Volkswagen Tiguan en Seat Ateca, maar wil overtuigen met zijn ruimte, gadgets zoals Trailer Assist, een scherpe vanafprijs van 26.490 euro en de typische Skoda ‘Simply Clever’-features waaronder deurrandbeschermers, gekoeld handschoenkastje, geïntegreerde zaklamp in de koffer, en ga zo maar door..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...