Autosalon Brussel 2017: Peugeot Line-Up

Officieel: Peugeot 5008 SUV / Crossover (2016)De Leeuwenstand op het Autosalon staat dit jaar in het teken van double O met behalve de gefacelifte 2008 ook de nieuwe SUVs 3008 en 5008.

Die laatste is er meteen als Belgische première en wordt zonder meer een van de blikvangers van de Peugeot stand in Paleis 4 tijdens het 95ste Autosalon van Brussel. De vijfzitter 3008 en zevenzitter 5008 breken met hun voorgangers en trekken resoluut de kaart van de SUV, beter dan halfbakken monovolume. Maar niet alleen het exterieur is radicaal anders, ook aan de interieurzijde breken beide modellen met hun voorgangers.

Peugeot’s innovatie i-Cockpit is helemaal mee met zijn tijd en combineert het kleine stuurtje met bovenliggende tellerpartij dat we kennen van de 208, 2008 en 308 met een groot aanraakscherm en een naar de bestuurder gerichte middenconsole.

Wat betreft de vrijetijds- en lichte bedrijfsvoertuigen toont Peugeot zijn nieuwe Traveller en evergreens Expert, Partner en Boxer. Sportiviteit is er dankzij de 308 GTi.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...