Autosalon Brussel 2017: Maserati line-up

Officieel: Maserati Levante SUVEen magisch merk als Maserati verwacht je eerder op het Dream Cars weekend maar met hun rationele aanbod (Levante, Ghibli en Quattroporte) staan ze ook gewoon het Autosalon in Paleis 5!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Niet ongerust zijn, er staan leuke – en krachtige! – speelgoed bolides van Maserati op het Dream Cars gebeuren. Maar om de belangrijke nieuwigheden te kunnen tonen aan het grote publiek en zo de verkoop te stimuleren werd er voor het eerst een plaatsje voorzien voor Maserati op het aankomende Autosalon tussen de andere Italiaanse FCA automerken.

Daar zal het voor de Drietand uit Modena voornamelijk draaien rond de Levante SUV! Dergelijke luxewagens met hoge zitpositie en praktische inborst doen het behoorlijk goed in Europa, desondanks hun vaak riant prijskaartje. De Levante klinkt het best met een V6 benzinemotor maar in België zal het vermoedelijk draaien rond de 275 pk sterke Levante V6 Diesel. Deze heeft een CO2 uitstoot van 189 g/km CO2 en een vanafprijs van €73.200!

Besef je ook dat zo’n SUV in het vlakke Vlaanderen wat overkill is? Gelukkig is er ook een Maserati Ghibli berline en Quattroporte limousine die te verkrijgen zijn met dezelfde 3.0-liter V6 dieselmotor, de onovertroffen Italiaanse styling en het charmante interieur krijg je er gewoon bij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...