Autosalon Brussel 2017: Fiat line-up

Officieel: Fiat 500X (MY2017 update)Tipo’s, Cinquecento’s, 500X’s en Panda’s in alle geuren en kleuren op de stand van Fiat tijdens het Autosalon van Brussel!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

De Fiat Tipo is nu al een tijdje onder ons maar zal in Paleis 5 op de Heizel voor het eerst in België te zien zijn in de driedelige gedaante. Het Tipo triumviraat omvat naast de stijlvolle berline, een praktische SW (Station Wagon) en compacte vijfdeurs hatchback.

De 500 en dakloze 500C moeten we jullie ongetwijfeld niet meer voorstellen, sinds de revival in 2007 wist het Italiaanse icoon de verkoopcijfers steevast de domineren in dit unieke segment. Met behulp van een kleine facelift in 2015 werd hij voorzien van een modern infotainmentsysteem en diverse deugddoende updates. Het ziet er niet naar uit dat we hem vlug zullen vergeten, zeker niet met zo’n prachtige Riva special edition!

De Fiat 500X krijgen we te zien als “MY2017 uitvoering” op de 95ste editie van het Autosalon van Brussel. Met een gelimiteerde reeks (150 exemplaren) wil Fiat deze funky crossover alvast een verkoopboost geven, zo krijg je de 500X Cross uitvoering voor de prijs van de 500X Pop Star (vanaf €19.990). Deze speciale reeks omvat een klantenvoordeel van 67% op de prijs van alle losse opties en hij is te verkrijgen in vijf kleuren (Passione rood, Amalfi geel, Cinema zwart, Matt brons en Gelato wit). Naast de 1.6 e-Torq heb je nog keuze uit twee benzine’s en evenveel diesels.

Op het Autosalon van Parijs werd in oktober de Fiat Panda (MY2017) voorgesteld, ook deze compacte/praktische gezinswagen is terug te vinden in Paleis 5. Veel zon moeten we ginds niet verwachten, over enkele maanden moeten we toch meer kunnen genieten van de nieuwe 124 Spider.

Gezien het Autosalon van Brussel dit jaar extra aandacht schenkt aan lichte bedrijfsvoertuigen is Fiat Professional natuurlijk aanwezig met een groot aantal nieuwigheden. Onze aandacht zal uitgaan naar de recent geteste – en gesmaakte – Fiat Talento en stoere Fiat Fullback!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...