Officieel: Fiat 500X (MY2017 update)

Officieel: Fiat 500X (MY2017 update)De Fiat 500X, een compacte crossover met Italiaanse flair, krijgt nog meer uitrusting en personalisatie ter beschikking!

De toekomstige Fiat 500X klanten hebben momenteel niets te klagen op vlak van design, personalisatie en interieurdetails, toch achten de Italianen het moment rijp op hun crossover wat op te frissen. Geen echte facelift zoals de reguliere 500 – én gerelateerde Abarth 595 – reeds kregen, daarvoor is het nog wat te vroeg.

In ruil krijgt de 500X wel een MY2017 – Model Year ’17 – update met ondermeer drie nieuwe koetswerkkleuren met funky namen zoals Blue Jeans, Donatello Bronze (metaalkleuren, optioneel) en Cappuccino Beige (pastelkleur, gratis!). Het Lounge topniveau situeert zich nog steeds boven Pop en Popstar krijgt ook een extra setje 17″ lichtmetalen velgen in de catalogus.

Het interieur van de 500X krijgt eveneens een nieuwe afwerking voor de middentunnel, alsook andere zetels met een antracietgrijze stof met zwarte randen. Optioneel is er ook een antracietgrijze en ivoorkleurige combinatie beschikbaar. Ook de tabakskleur/zwarte lederen bekleding werd vernieuwd.

Op vlak van motoren verwelkomen we de 1.6-liter eTorq benzinemotor met 110 pk en 1.3-liter MultiJet diesel met 95 pk. De 1.4-liter MultiAir benzine (136 pk of 163 pk), 1.6-liter MultiJet (115 pk) en 2.0-liter MultiJet (136 pk) blijven gewoon op post. Standaard komt de Fiat 500X nog steeds met een manuele versnellingsbak en voorwielaandrijving, wie wil kan een automaat en/of vierwielaandrijving krijgen.

De vernieuwde Fiat 500X kan je in januari ontdekken op het Autosalon van Brussel in Paleis 5!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...