Autosalon Brussel 2017: Mercedes line-up

Officieel: Mercedes E-Klasse Break + E43 AMG (2016)In Paleis 5 vinden we bijna het volledige A-B-C van Mercedes met veel aandacht voor de E-Klasse in diverse gedaantes én de vernieuwde GLA die hier zijn Europèse première zal vieren!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Das Haus zat de voorbije jaren niet stil en dat konden we goed merken in 2016! Op tijd en stond kwam er een facelift, een grondige vernieuwing of een gloednieuw model, de ene keer al wat nuttiger dan de andere. Maar de torenhoge verkoopcijfers – in België en de rest van de wereld – liegen er niet om, Mercedes werd niet zonder reden koploper (wereldwijd) in het premiumsegment.

Dat willen ze graag tonen op het aankomende Autosalon van Brussel en opnieuw trekken ze daarvoor naar een nieuwe stek. Nu kunnen we de Duitsers uit Stuttgart met al hun pracht en praal terugvinden in Paleis 5 bij ondermeer de FCA merken!

Het aanbod start nog steeds bij de vernieuwde A-Klasse en CLA (Shooting Brake), hier mogen we ook de opgefriste GLA SUV bijrekenen! Voor het eerst in Europa en slechts enkele dagen na zijn onthulling in Detroit.

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de C-Klasse die het nog steeds goed doet in België. Te verkrijgen als berline, break, coupé en cabrio en dit in allerhande uitvoeringen, motorisaties en versies! Voor de actievelingen onder ons is er de GLC SUV en GLC Coupé.

Een trapje hoger vinden we de gloednieuwe E-Klasse die op de Heizel een prominente rol zal krijgen. De E-Klasse Berline was al een tijdje te verkrijgen, sinds kort mogen we ook de meer praktische E-Klasse Break verwelkomen in de Mercedes showrooms. Grote nieuwigheid is de E Break All Terrain die iets hoger staat, standaard met 4MATIC vierwielaandrijving komt en voorzien is van extra bescherming.

De Koning van het gamma is en blijft de Mercedes S-Klasse die naast een berline en coupé-variant er nu ook als cabriolet is! Van die S-Klasse Cabriolet is er zelfs een gelimiteerde Maybach S650 uitvoering die zijn opwachting maakt op het Dream Cars weekend, wederom een Europese première!

Daarnaast zijn er nog meer SUV’s (GLE, GLE Coupé, G500 4×4), cabrio’s (SLK, SL, …) en praktische voertuigen (V-Klasse, Vito, Sprinters, …) terug te vinden op het Autosalon! Sportievelingen gaan dan weer op zoek naar de magische AMG lettercombinatie, ondermeer terug te vinden op de nieuwe AMG GT Roadster!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...