Autosalon Brussel 2017: Land Rover / Range Rover line-up

Officieel: Land Rover Discovery (2016)Land Rover pakt uit met de nieuwe Discovery terwijl de luxueuze Range Rover SVAutobiography Dynamic een wereldpremière is voor het Autosalon van Brussel.

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Nu de Defender op pensioen is gestuurd moet Land Rover het hebben van de compacte Discovery Sport én de gloednieuwe Discovery SUV! Hét toonbeeld van een veelzijdige terreinwagen met voldoende luxe en comfort om de wagen dag-in-dag-uit te gebruiken.

De nieuwe Land Rover Discovery is een pak lichter (-480 kg) dan zijn voorganger maar zit tjokvol moderne technologie, veiligheidsgadgets en handige rijhulpsystemen. Onder het asymmetrische design kan je opteren voor de benzinemotor (340 pk / 450 Nm), 2.0-liter diesel (180 pk / 240 pk) of de 3.0-liter V6 TD6 topversie (211 pk / 258 pk). Reeds te bestellen in het Land Rover dealernet vanaf €51.000 in de gekende S, SE, HSE en HSE Luxury uitvoeringen, tegen maart worden de eerste Belgische exemplaren verwacht.

Op zoek naar iets meer luxe en vermogen, dan kan je in Paleis 6 ook terecht voor het Range Rover aanbod! Naast drie versies van de Evoque (Evoque driedeurs, vijfdeurs en Convertible) en de Range Rover Sport (nu mét viercilinder!) hebben we de wereldpremière voor de verlengde Range Rover SVAutobiography. Maar liefst 550 pk en 680 Nm zitten er hier verscholen in een prachtige – doch praktisch – verpakking!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...