Autosalon Brussel 2017: Jaguar line-up

Rijtest: Jaguar F-Pace 2.0d R-Sport SUVMet een mooie stand op het Autosalon van Brussel 2017 wil Jaguar het succes van ondermeer de F-Pace en F-Type nog wat aandikken.

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Geen échte nieuwigheden dit jaar bij Jaguar in Paleis 6 maar laat dat geen showstopper zijn. De F-Pace SUV zagen we hier vorig jaar voor het eerst en intussen is deze Brit alreeds goed in het straatbeeld terug te vinden. Ongetwijfeld te danken aan zijn ruim interieur, aangename afwerking en efficiënte motoren.

Geen I-Pace of XF Sportbrake in Brussel maar wel de XE, XF en XJ luxeberlines die stevig moeten opboksen tegen de ijzersterke concurrentie uit Duitsland. Om hun bolides naast een knap design en iconische badge van genoeg slagkracht te voorzien heeft Jaguar nu ook AWD versies, de techneuten zijn dan weer blij dat ze hun Jaguar kunnen bedienen met de Apple Watch.

De krachtigste F-Type, de SVR, tekent ook present op het 95ste Autosalon van Brussel. De 5.0-liter V8 is hier in staat om maar liefst 585 pk / 700 Nm te genereren met een duivelse soundtrack. De jouwe vanaf €140.820 (F-Type SVR Coupé) of €147.920 (F-Type SVR Cabriolet).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...