Autosalon Brussel 2017: Tesla line-up

Kort Getest: Tesla Model X (2016)Tijdens het Autosalon kan je Paleis 5 een Tesla Model S en Model X terugvinden, tijdens het Dream Cars weekend komt daar nog eens een supersnelle Model X P100D bij!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Terwijl we – samen met de honderdduizenden geïnteresseerden die reeds 1000 euro investeerden – in blijde afwachting zijn van het finale design van de Model 3. Als alles wat goed loopt worden de eerste exemplaren geleverd in 2018, tegen 2019 moet de compacte berline ook in België te vinden zijn!

Tot die tijd moeten de Model S en Model X SUV de Tesla verkoop op punt houden, gezien hun vele kwaliteiten zien we daar geen problemen. Beiden zijn ze gigantisch hightech, in staat om (verregaand) autonoom te rijden en dat allemaal met een aantrekkelijk rijbereik. Voor de beperkte financiële stimulans van de overheid moet je het wel niet doen, het fiscale voordeel voor het professioneel gebruik van een Tesla is wél een belangrijke drijfsfeer. Met de steeds groter wordende Supercharger netwerk wordt snel laden ook steeds gemakkelijker en gemakkelijker.

Tijdens de volledige Autosalon van Brussel periode kan je de Model X 90D en Model S 75D ontdekken in Paleis 5, een Model X P100D vervoegd het Dream Cars aanbod tijdens het laatste weekend! Deze praktische SUV met 5, 6 of 7 zitplaatsen is in staat om de 0-100 km/u sprint te voltooien in 3,1 seconden, dat is sneller dan een Ferrari 458 Speciale!

Teveel spelen is wel nefast voor het rijbereik, in meer optimale omstandigheden moet je tot 542 km kunnen afleggen met het P100D topmodel. Bijna 160.000 euro betaal je daar dan wel voor, de geniale Falcon Wings vleugeldeuren en vierwielaandrijving zit gelukkig wel in de basisuitrusting! Voor die features moet je het overigens niet zo duur zoeken, de Model X 75D heeft dat ook net zoals een sleepvermogen van meer dan 2 ton en automatische deuren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...