Teaser: Kia GT (2017)

Spyshots: Kia GT (2017)Kia teaset er op los met hun aankomende GT!

Na de knappe GT4 Singray Concept bleef het in Zuid-Korea (en Duitsland) wat stil rondom een eventueel productiemodel, vorig jaar doken er dan toch prototypes op van de Kia GT. Deze sportief gelijnde Grand Tourer moet het emotionele gamma van Kia wat aanscherpen, momenteel is die taak weggelegd voor de Optima GT’s en Cee’d GT’s.

Op een speciale website kunnen alle fanboys geïnteresseerden de onthulling van de Kia GT mee volgen, al moet je niet hopen op duidelijk beeldmateriaal of informatie. De kunst van het teasen is nu eenmaal de interesse opwekken, of dat nu in een handvol video’s moet gebeuren is een andere vraag.. Wij hopen alvast op een onthulling op het Autosalon van Genève in maart!
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...