Poll: EVO Car of the Year 2016 verkiezing #ECOTY

Poll: EVO Car of the Year 2016 verkiezing #ECOTY2016 bracht heel wat leuke (sport)wagens, maar wélke is de beste?!

Op die moeilijke vraag zocht EVO (opnieuw) het nog moeilijkere antwoord, kiezen is nu eenmaal verliezen. Elke deelnemer – én die zijn niet van de minste – blonk in de voorbije 12 maanden sowieso uit, wanneer ze elkaar ontmoeten in de prachtige (regenachtige!) omgeving van Groot-Brittanië liggen de verhoudingen soms wel wat anders.

De beeldschone Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, de luidkeelse Aston Martin Vantage GT8, de superefficiënte Audi R8 V10 Plus, de speelse BMW M2, de innovatieve BMW M4 GTS, de veelzijdige Ford Focus RS, de hightech Honda NSX, de puristische Lamborghini Huracan LP580-2, de dynamische McLaren 570S, de straffe Mercedes-AMG C63 S Coupe, de alreeds iconische Porsche 911 R en de veelbelovende Volkswagen Golf GTI Clubsport S zijn present. Wie mag er voor jou winnen?

Car of the Year 2016?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...