The Grand Tour S01E06: dit heb je gemist!

The Grand Tour S01E06: dit heb je gemist!De kerstspecial van The Grand Tour omvatte ondermeer een oude Ferrari, geschenkideeën én heel veel Ford’s!

De zesde aflevering van The Grand TourTop Gear 2.0 – kon in het voorbije kerstweekend opnieuw op heel wat bijval rekenen. Na een korte intro over het gastland (Finland) en hun rijke geschiedenis aan succesvolle racepiloten kwam er een kort intermezzo over de actualiteit en originele geschenken waarna het écht interessante gedeelte van start kon gaan.

Hammond was namelijk bijzonder opgetogen over de langverwachte introductie van de 5.0-liter Ford Mustang GT mét het stuurwiel aan de verkeerde kant, Jeremy heeft het dan weer voor de Ford Focus RS met de meer Europese 2.3-liter EcoBoost die niet zoveel moet onderdoen qua prestaties.

Nog interessanter was de boeiende geschiedenisles van May over de extreme drang naar succes van Ford in het Le Mans kampioenschap met de GT40’s. Dat verliep niet zoals het hoorde maar de eeuwige rivaal Ferrari werd uiteindelijk dan toch geklopt!

Amazon Prime – en dus The Grand Tour – is sinds kort legaal te verkrijgen in België, wie anderzijds goed zoekt op het internet (hier bijvoorbeeld) kan gewoon genieten van The Grand Tour E01E06!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...