Productie Pagani Huayra zit erop! [100 stuks]

Productie Pagani Huayra zit erop! [100 stuks]Zo, de wereld is alvast 100 exemplaren van de Pagani Huayra coupé rijk! Laat die dakloze Roadsters maar komen..

Met de levering aan een gefortuneerde Amerikaanse klant van de Huayra ‘Centi 100-of-100’ zit de beoogde productie van de nieuwste Pagani erop! Dat laten de Argentijnen Italianen toch weten via officieuze media, als we even naar de hoeveelheid Zonda’s die na “de productie einde” zijn gebouwd kijken mag je dit bericht dus wel met een korrel zout nemen. Naast 100 Huayra’s zijn er ook 4 bestaande prototypes, drie pre-prototypes én twintig hardcore Huayra BC‘s. Gezien het immense vermogen dat deze wagens waard zijn is de kans klein dat je ze ooit zult tegenkomen, in België vertoeft er sowieso eentje in een donkere garage!

Technische werkloosheid moeten ze niet direct vrezen in de nieuwe fabriek in San Cesario Sul Panaro, daar zijn ze namelijk druk in de weer met omschakeling naar de dakloze Huayra Roadster. Dat is nog niet de officiële benaming maar de nieuwste Pagani werd wel alreeds gepresenteerd aan (eveneens gefortuneerde) klanten over de hele wereld, tegen het Autosalon van Genève in maart moeten we toch al veel meer weten over deze prachtige bolide. Ook hiervan zouden er 100 exemplaren + 20 BC’s op de planning staan.

Productie Pagani Huayra zit erop! [100 stuks]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...