Officieel: Renault Kangoo Z.E (2017)

Officieel: Renault Kangoo Z.E (2017)In navolging van de compacte Zoe schenkt Renault de zuiver elektrische én tegelijk praktische Kangoo ZE nu ook een aanzienlijk rijbereik!

De populaire Renault Kangoo is een van de weinige “ludospaces” uit een breed segment die je kan krijgen met een zuiver elektrische aandrijflijn. Dan komt er Z.E.Zéro Emission – bij in de naamgeving terwijl de praktische inborst gewoon behouden blijft. De huidige versie doet 170 km met een volle batterijlading, de aanstormende generatie doet tot 50% beter met 270 km rijbereik! Eenzelfde progressie zagen we ook bij de Renault Zoé!

In de praktijk zal dat hier vermoedelijk overeenkomen met een autonomie van 200 km voor de Kangoo ZE, nog steeds hét grootste elektrisch rijbereik op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen. Renault voorzag deze ZE van hightech batterijen en een nog efficiëntere elektromotor, op meer beeldmateriaal én details moeten we jammer genoeg nog even wachten. Maar geen nood, deze new Kangoo ZE beleeft zijn wereldpremière op het Autosalon van Brussel in januari!

Lees hier onze (korte) rijtest met de Renault Kangoo ZE!

Officieel: Renault Kangoo Z.E (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...