The Grand Tour S01E04: dit heb je gemist!

The Grand Tour S01E04: dit heb je gemist!Zelfgemaakte ecologische versies van de Land Rover Defender en een circuitgevecht tussen de Porsche 911 GT3 RS en BMW M4 GTS, dat is hetgeen je kan zien in de vierde aflevering van The Grand Tour!

Na drie afleveringen van The Grand Tour weten we al ongeveer welke richting May, Hammond en vooral Clarkson uit willen gaan met hun vernieuwde autoprogramma. Echt informatief kan je het allemaal niet (nooit toch?) noemen, amusement met veel auto’s is het wel!

In S01E04 van The Grand Tour krijgen we een aangename Conversation Street over de ideale hoeveelheid pk’s, Ford GT en bijhorende verzekeringen en bijna over Alfa Romeo! Iets dieper ging Jeremy Clarkson in over de Porsche 911 GT3 RS die hij vervolgens ook over het circuit stuurde, een speelkameraad voor de hardcore Duitser werd een BMW M4 GTS die iets minder in de smaak viel.

De uitdaging van de week omvatte een eigen creatie op basis van de iconische Defender mét een milieuvriendelijke insteek. Spek naar de bek van The Grand Tour overduidelijk!

Het Amazon Prime videoplatform en The Grand Tour zijn in België nog steeds niet te verkrijgen maar dat zou zeer binnenkort verandering inkomen. Intussen kan je gelukkig op “het internet” terecht om de aflevering te herbekijken..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...