Teaser: Lexus LS (2017)

Teaser: Lexus LS (2017)Lexus maakt ons warm voor een gloednieuwe generatie LS luxelimousine!

Op het aanstaande Autosalon van Detroit (januari 2017) zal de Japanse luxetak van Toyota hun nieuwste vlaggenschip presteren aan het grote publiek. Momenteel loopt de huidige (vierde) generatie op zijn einde, in 2012 kreeg die nog een beperkte opfrisbeurt.

Op wat goed ingepakte prototypes na is er zeer weinig gekend over de aankomende LS. We zijn vooral benieuwd of ze bij Lexus dezelfde agressieve vormgeving als de rest van het huidige gamma zullen doortrekken naar hun toplimousine, iets wat ze met de nieuwe LC Coupé (en bijhorend LF-FC Concept) wel deden. De nieuwe LS zal overigens heel wat onderdelen delen met de LC, denk dus maar aan achterwielaandrijving, een LS500 benzine en LS500h hybride met het verbeterde Multi Stage Hybrid System.

Lees hier onze rijtest met de Lexus LS!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...