Spyshots: Volkswagen Arteon (2017)

Spyshots: Volkswagen Arteon (2017)Na de recente aankondiging stuurt Volkswagen nu de eerste prototypes van de Arteon de baan op!

Volgend jaar wil Volkswagen alreeds de Arteon (art + eon) in de showrooms zien als vlaggenschip, nog boven de succesvolle Passat familie. Die nieuwkomer wordt per direct gebombardeerd als vlaggenschip van Wolfsburg en moet de Phaeton en CC doen vergeten. Die eerste bezat ongelooflijk veel value for money maar had z’n imago tegen, de tweede moest het vooral hebben van zijn sexy vormgeving.

Met de nieuwe Arteon wil Volkswagen dat dus rechtzetten. Visueel zouden we een mooie mix krijgen van het huidige Passat design, de vierdeurscoupé vormgeving van de CC met aflopende daklijn en enkele stijltrekken van de C Coupé Concept GTE! Met een lengte van bijna 5 meter wil Volkswagen heel wat binnenruimte bieden, dankzij een wielbasis van 2,85 meter zien we dat niet meer mislukken.

Heikel punt wordt ongetwijfeld de prijssetting, Jan Modaal geeft namelijk niet graag “Audi” geld uit voor ‘slechts‘ een Volkswagen. Daarvoor moeten we nog even afwachten tot het Autosalon van Genève in maart 2017, dan presenteert VW het nieuwe vlaggenschip!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...