Poll: Aston Martin DB11 vs Bentley Continental GT vs McLaren 570 GT

Poll: Aston Martin DB11 vs Bentley Continental GT vs McLaren 570 GTVeel Britser dan dit trio zal het ongetwijfeld nooit woorden maar welke blitse bolide mag Sinderklaas vandaag afleveren aan de brave papa’s en mama’s hier?

Het eveneens Britse Auto Trader verzamelde het beste wat Groot-Brittanië te bieden heeft op vlak van prestigieuze sportwagens, anderzijds had een Rolls Royce ook nog mooi bij dit gezelschap gepast. De Aston Martin is gloednieuw en focust zicht 100% op comfortabel cruisen terwijl de Bentley toch al wat langer onder ons is en zich graag ook wat sportief wil etaleren. De McLaren is op zijn beurt ook eerder een nieuwkomer, zeker binnen het dynamische gamma is deze 570GT diegene met een uitgesproken comfortfactor.

Alles is uiteraard relatief binnen een gezelschap met gecombineerd maar liefst 1.700 pk in ruil voor meer dan een half miljoen euro (vanafprijzen). De DB11 is de krachtigste met zijn 5.2-liter V12 (600 pk) terwijl de 570GT niet moet onderdoen met de 570 pk sterke 3.8-liter V8. De 4.0-liter V8 uit de Bentley Continental GT levert in de V8 S configuratie een gezonde 530 pk én als enige hier vierwielaandrijving.

De economische schade door de #brexit zal de komende jaren pas echt duidelijk worden, toch vragen we ons af waar jouw zuurverdiende euro’s naartoe mogen.. Woking (McLaren), Crewe (Bentley) of Gaydon (Aston Martin)?!

Aston Martin DB11 vs Bentley Continental GT vs McLaren 570 GT

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...