Deze Ferrari SP275 RW Competizione is uniek!

Deze Ferrari SP275 RW Competizione is uniek!Als je écht zeer rijk en beroemd bent bouwt Ferrari gewoon een unieke creatie voor jou, zo getuige deze “Special Project” SP275 RW Competizione.

Rick Workman, een gefortuneerde/filantropische Ferrari liefhebber en verzamelaar van het eerste uur wou graag iets speciaals in zijn garage en ging ten rade in Maranello. Voor enkele miljoenen en twee jaar tijd wouden ze wel iets uniek maken binnen het Special Project gamma, welke ook verantwoordelijk waren voor de SP12 EC, 458 MM Speciale, F12 TRS, SuperAmerica 45 en dergelijke..

De SP275 RW Competizione is een magische combinatie van het lijnenspel van de F12 Berlinetta, F12tdf en 275 GTB/C uit de jaren ’60, kenmerkend daarvoor zijn de verluchtingsleuven op de flanken. Workman verkoos een Giallo Triplo Strato koetswerktint, in theorie dé Ferrari kleur uit het verre verleden. Motorisch zou de 780 pk sterke V12 verantwoordelijk zijn voor de betere acceleraties / soundtrack, Ferrari is jammer genoeg wat karig met informatie over dit uniek project.

Lelijk of niet, het zal Rick Workman worst wezen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...