Video: Pagani’s nieuwe fabriek in San Cesario sul Panaro (Modena)

Video: Pagani's nieuwe fabriek in San Cesario sul Panaro (Modena)Horacio Pagani en de zijnen hebben een nieuw (prachtig!) hoofdkwartier, kijken/smullen/genieten jullie even mee?

Pagani produceerde ten tijde van de legendarische Zonda slechts een tiental exemplaren per jaar want opmerkelijk weinig is gezien het succes. Zonder al te veel problemen zouden ze er tien keer zoveel kunnen verkopen, plaats en ruimte (plus AMG V12 motoren) waren de grote boosdoener. Toen de Huayra geïntroduceerd werd was het duidelijk dat de productiefaciliteit in San Cesario sul Panaro (nabij Modena) niet zou volstaan, een nieuw gebouw wat verderop werd dan maar opgetrokken.

Nu is dat nieuwe volledig klaar én net zoals de rest van “het gamma” is het een prachtig voorbeeld van Horacio’s visie over kunst, cultuur en Italiaanse invloeden. Met de nakende lancering van de dakloze Huayra Roadster hebben ze ginds een prachtige locatie om zo’n bolide in alle pracht en praal te bouwen, de oude fabriek zal ingezet worden als R&D locatie voor komende projecten!

Net zoals bij de eerste locatie is er een vrij toegankelijke lobby met enkele showmodellen, nu de immense oppervlakte dat véél beter/meer toelaat kan Meneer Pagani ook wat meer wagens tentoonstellen aan al wie het wil!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...