Video: Alfa Romeo Stelvio reclame speelt in op je gevoelens

Video: Alfa Romeo Stelvio reclame speelt in op je gevoelensMet een passievolle video maakt Alfa Romeo ons nog wat warmer voor de gloednieuwe Stelvio SUV!

Alfa Romeo heeft eindelijk een SUV in het gamma al moeten we nog tot begin 2017 wachten alvorens we hem kunnen ontdekken. Net zoals bij de beeldschone Giulia berline zullen de Italianen eerst de sportieve Q uitvoering bouwen met de 510 pk sterke 2.9-liter V6, kort erop volgen ook reguliere benzine’s en dieselmotoren.

Alfa’s zijn net wat anders dan hun directe concurrenten uit Duitsland en dat trekken ze gelukkig ook door in hun communicatie, zo getuige deze bijna emotionele promovideo voor de Stelvio. La macchina delle emozioni!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...