Spyshots: BMW 2-Reeks Coupe facelift (2017)

Spyshots: BMW 2-Reeks Coupé facelift (2017)BMW maakt overduidelijk werk van een beperkte opfrisbeurt van de compacte 2-Reeks Coupé!

In het najaar van 2013 presenteerde BMW ons de gloednieuwe 2-Reeks die eigenlijk de 1-Reeks Coupé van weleer was. Intussen zijn we ongeveer drie jaar na datum en de bijgeschaafde prototypes mogen al eens proeven van de buitenlucht, BMW opteert duidelijk voor een snelle(re) faceliftstrategie.

Anno 2016 gaan de ontwikkelingen in de auto-industrie natuurlijk ontiegelijk snel en de concurrentie zit zeker niet stil, toch verwachten we geen ingrijpende verschillen met de aankomende 2-Reeks Coupé facelift. Wat strakkere bumpers, nieuwe lichtblokken voor/achteraan en een moderner interieur. Technische updates zullen ook beperkt blijven tot multimedia en infotainment, binnen het motorengamma moeten geen nieuwkomers verwachten.

Ergens in het voorjaar van 2017 zou BMW de gefacelifte 2-Reeks Coupé lanceren, het Autosalon van Genève in maart is traditiegetrouw altijd een goede kanshebber.

Lees hier onze rijtest met de BMW 2-Reeks Coupé – 220i!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...