Poll: Audi TT RS vs Jaguar F-Type S vs Porsche 718 Cayman S

Poll: Audi TT RS vs Jaguar F-Type S vs Porsche 718 Cayman SEr was eens een Brit, een Duitser én nog een Duitser! Welke compacte sportwagen geniet jouw voorkeur?

Zowel Jaguar, Audi als Porsche zijn zeer bedreven in het bouwen van beeldschone en krachtige sportwagens, keerzijde van de medaille is jammer genoeg dat deze nogal prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook compacte scheurijzers met wat minder pk en/of cilinders die ook zéér plezant kunnen zijn, onze vrienden van PistonHeads gingen op zoek naar dé beste!

Het Britse kamp is vertegenwoordigd door de Jaguar F-Type S, goed voor 380 pk met dank aan de luidkeelse 3.0-liter benzinemotor. Duitsland doet het hier met twee spelers, enerzijds de nieuwe 718 Cayman S uit Zuffenhausen met 350 pk dankzij een potente 2.5-liter viercilinder en anderzijds de 400 pk sterke Audi TT RS die nog steeds kan betoveren met een magische vijfcilinder.

In België betaal je respectievelijk (vanafprijzen) €66.792 (Cayman S), €66.400 (TT RS) of €79.210 (F-Type S handbak), voor een kleine meerprijs kan je deze drie kemphanen ook verkrijgen als cabrio!

Audi TT RS vs Porsche 718 Cayman S vs Jaguar F-Type Coupe S

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...