Dit is de reguliere Alfa Romeo Stelvio!

Dit is de reguliere Alfa Romeo Stelvio!Die 510 pk sterke Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is ongetwijfeld de leukste maar toch zal het succes voornamelijk van deze meer burgerlijke uitvoeringen afhangen!

Alfa Romeo verkoos de gloednieuwe Stelvio SUV te presenteren in de krachtige Quadrifoglio uitvoering, mooi in analogie met de Giulia berline. Op het Autosalon van Los Angeles werd die dan ook goed gesmaakt maar in Europa hebben we natuurlijk ook nood aan reguliere diesel- en benzineversies die minder agressief – en duur – voor de dag komen.

Die versies zullen als alles goed loopt hun opwachting maken (net zoals een Stelvio Veloce?) op het Autosalon van Genève in maart 2017, op de Italiaanse TV maakte ze intussen al even subtiel hun debuut aan de zijde van CEO Marchionne! Zelfs zonder alle chroom, bewegende bumpers en de krachtige Rosso Competizione koetswerkkleur is de Stelvio een aangename en charmante verschijning.

Meer informatie is er op dit moment niet, we gaan er anderzijds van uit dat de Alfa Romeo Stelvio hetzelfde motorenaanbod van de Giulia zal overnemen. Dat is een 2.2-liter JTDm diesel met 136 pk, 150 pk, 180 pk of 210 pk terwijl je met de 2.0-liter benzinemotor moet kiezen tussen 200 pk of 280 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...