Video: Jon Olsson zijn Lamborghini Huracan, met skibox

Video: Jon Olsson zijn Lamborghini Huracan, mét skiboxSneeuwkoning Jon Olsson heeft opnieuw een Lamborghini in de garage, ditmaal een luidkeelse Huracan LP610-4 mét skibox en minstens 800 pk!

Freestyle skiër en fulltime vlogger Jon Olsson heeft naast praktische auto’s wel vaker snelle auto’s ter beschikking. Dat daarop een unieke camouflagewrap en/of een skibox staat is ook al niets nieuw meer, toch is deze Lamborghini Huracan behoorlijk uniek!

De Italiaanse sportwagen werd volledig gedemonteerd en voorzien van een nieuwe bodykit, iets wijder dan voordien. De atmosferische 5.2-liter V10 krijgt wat hulp van een VF Engineering Supercharger en is nu in staat om meer dan 800 pk te genereren. Hoe snel de Huracan doet over 0-100 km/u is niet geweten, 100-200 km/u is wel voorbij in slechts 5,3 seconden wat ook niet slecht is.

De camouflagewrap is zeer kenmerkend voor Jon Olsson maar echt subtiel zal de Lamborghini nooit wezen, een uniek uitlaatsysteem van Akropovic werd geïnstalleerd en produceert voldoende decibels om zijn aanwezigheid kenbaar te maken. Jon Olsson – en zijn knappe vriendin Janni! – is de laatste tijd voornamelijk in Monaco terug te vinden, toch moet deze unieke Lamborghini deze winter in diverse skioorden terug te vinden zijn!

Gelukkig is cameraman Marcus ook steeds van de partij wanneer de Lamborghini dagdagelijks gebruikt wordt en hebben we voldoende beeldmateriaal.






Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...