Spyshots: Kia GT (2017)

Spyshots: Kia GT (2017)Kia werkt overduidelijk aan een blitse vierdeurs coupé bovenaan het gamma!

Enkele jaren geleden was er een GT4 Stinger Concept die de aandacht vlot naar zich wist toe te trekken, jammer genoeg blijft het gamma eerder rationeel. Daar willen ze de komende jaren werk van maken met ondermeer de Niro crossover, ook een nieuw topmodel boven de Optima – en blitse Optima GT – zit eraan te komen.

Of dat productiemodel van de Kia GT4 Stinger Concept ook naar Europa zal komen is nog volledig onduidelijk, intussen is er wel al een foto opgedoken van een pre-productiemodel. Een officiële lancering is dus nakend, dan zullen we ook meer details krijgen over de motorisaties.

Op basis van eerdere prototypes gaan we er vanuit dat de Kia GT een sportief gelijnde vierdeurs coupé zal worden, ideaal als vlaggenschip. Of de Zuid-Koreanen de pijlen nu al richten op de aankomende Volkswagen Arteon is moeilijk te zeggen, wat meer (emotionele) concurrentie is natuurlijk altijd welgekomen..

Spyshots: Kia GT (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...