Poll: Car of the Year 2017

Poll: Car of the Year 2017Van de 35 genomineerden zijn er nu nog zeven kanshebbers voor de titel “Car of the Year 2017”! Wie mag voor jou de Opel Astra opvolgen?

De internationale jury van autojournalisten is terug druk in de weer met een nieuwe editie van de Europese “Auto van het Jaar” verkiezing. Traditiegetrouw wordt deze titel uitgereikt op het Autosalon van Genève in maart en nu zitten ze in de laatste rechte lijn.

Dure (luxe)wagens hebben niet bijzonder veel kans om te winnen als we naar het verleden lijken, ook deze keer halen de Audi Q2, Ford GT, Jaguar F-Pace, Honda NSX en Tesla Model X de uiteindelijke shortlist niet. Hetzelfde lot voor de Skoda Kodiaq en Hyundai IONIQ, Kia Niro en Toyota Mirai! Deze laatste drie blinken toch uit met hun milieuvriendelijke insteek.

Begin maart mag de nieuwe 3008, C3, C-HR, E-Klasse, Giulia, Micra of S90/V90 zich misschien tot Car of the Year 2017 kronen. Altijd een (prestigieuze) titel die vaak resulteert in mooie verkoopcijfers.

Op het uiteindelijke oordeel van de deskundige jury is het nog even wachten, wie is voor jou dé terechte winnaar?

Auto van het Jaar 2017

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...