Preview: Volkswagen Arteon (2017)

Preview: Volkswagen Arteon (2017)Volkswagen zal op het Autosalon van Genève – maart 2017 – de Arteon fastback presenteren, een nieuw vlaggenschip!

Volkswagen zit momenteel zonder écht topmodel in Europa en wil daar werk van maken, onze Aziatische vrienden hebben wel een Phideon die zich bovenaan het gamma nestelt. In Genève krijgen we de wagen al direct te zien, traditiegetrouw komt er wel eerst nog een conceptronde.

Een vierdeurs fastback met hoogstaand design, ruime koffer en dynamische kwaliteiten, daarmee omschrijft Volkswagen momenteel de Arteon. Die mogen we dus zien als een opvolger voor de (Passat) CC en Phaeton tezamen, beiden slaagden jammer genoeg niet volledig in hun opzet om Wolfsburg ook in het topsegment wat zichtbaarheid te geven. We zijn benieuwd!

Autosalon Brussel 2016 Live: Volkswagen (Paleis 11)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...