Spyshots: BMW X7 SUV (2018)

Spyshots: BMW X7 SUV (2018)Brace yourself, BMW X7 super-de-luxe SUV is coming!

Op een X2 na – wordt aan gewerkt! – kan je bij BMW terecht voor een avontuurlijk gamma gaande van een X1 stadswagen tot een stoere X6 Sports Activity Coupé. Een X7 positioneert zich logischerwijs aan de top van het Duitse gamma, na de eerdere bevestiging hebben we nu beeldmateriaal van een nieuw vlaggenschip voor BMW!

München verloor recentelijk de koppositie inzake de verkopen aan Stuttgart (Mercedes) en wil dat graag terug rechtzetten, daarvoor moet het gamma wel wat groeien. Naast de eerdergenoemde X2 werkt BMW aan nieuwe topmodellen, zo komt er normaliter ook een 8-Reeks Coupé en dus ook een X7 SUV!

Visueel moeten we geen wonderen verwachten, een grote versie van de X5 / X6 zal er niet ver naast zitten, voor het interieurdesign, techniek en motoren kunnen we kijken naar de nieuwe 7-Reeks limousine. Luxueuze materialen, een torenhoge afwerkingsgraad, hightech gadgets en krachtige zes- tot twaalfcilinders in een avontuurlijke verpakking, normaliter kunnen we het tegen 2018 zelf aanschouwen!

Directe concurrenten voor de aankomende BMW X7 zijn de Range Rover en Mercedes GLS, technisch zal de X7 ook heel wat delen met de aankomende SUV van Rolls Royce die dan weer het leven van de Bentley Bentayga zuur zal proberen maken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...