HUDIFY: maak van je smartphone een head-up display

HUDIFY: maak van je smartphone een head-up displayZo’n head-up display is een van de meest aangename opties van de moderne auto maar tegelijk vaak prijzig, dankzij Hudify is dat misschien verleden tijd!

Head-up display’s (HUD) vinden we, gezien hun prijskaartje, eerder terug in high-end auto’s maar ook de compacte Mazda3 heeft er bijvoorbeeld eentje voor een schappelijke prijs. Door de belangrijkste parameters op de voorruit te projecteren hoef je jouw aandacht niet meer van de weg te houden. Een hoge vorm van luxe en comfort maar na een week wil je nooit meer zonder, dankzij het Canadese Hudify worden die HUD’s misschien wel een pak toegankelijker.

Een strategische houder ($45) is voorzien van een frame voor je smartphone en een doorzichtige spiegel, met behulp van een aangepaste navigatie-app heb je alle voordelen van een HUD! Daarnaast ben je ook niet meer in staat om je smartphone tijdens het rijden te gebruiken, nog meer verkeersveiligheid!

Hudify Inc probeert nu de nodige fondsen op te halen op Kickerstarter, binnen een maand moet duidelijk worden of dit innovatieve project ooit het daglicht zal zien. Participeren in deze crowdfunding kan hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...