Teaser: Mazda CX-5 (2017)

Teaser: Mazda CX-5 (2017)In 2015 kreeg de populaire CX-5 SUV nog een deugddoende update, op het Autosalon van Los Angeles presenteert Mazda een gloednieuwe versie!

Compacte SUV’s blijven het ongezien goed doen in Europa dus ben je als zelfrespecterende autoconstructeur aangewezen op het constant up-to-date houden van je praktische gezinswagens. Dat kan door middel van updates zoals in 2015 maar nu is de tijd toch rijp aldus de Japanners voor een volledige nieuwe CX-5. De wereldpremière is voorzien op het Autosalon van Los Angeles, verwacht dus in de komende dagen alle informatie én duidelijk beeldmateriaal.

Designmatig verwachten we een logische “KODO – Soul of Motion” evolutie ten opzichte van de huidige CX-5, Mazda zal daarnaast tijd en energie steken in het rijplezier, de aanwezige technologie en veiligheidssystemen. Ook op vlak van motorisaties verwachten we toch wel wat nieuws onder de zon.

Lees hier onze rijtest met de Mazda CX-5 SUV!

Teaser: Mazda CX-5 (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...