Teaser: Mercedes-Maybach S650 Cabriolet (2016)

Teaser: Mercedes-Maybach S650 Cabriolet (2016)Mercedes komt met een gelimiteerde productie van de zéér luxueuze S-Klasse Cabriolet!

Naar aanleiding van het Autosalon van Los Angeles – waar het niet toevallig altijd goed weer is – geeft Mercedes-Maybach alvast enkele beelden vrij van de exclusieve S650 Cabriolet. Op woensdag 16 november weten we alles maar wie nu al interesse toont zal snel moeten zijn, slechts 300 exemplaren zullen er gebouwd worden!

Na de Mercedes-Maybach S600 limousine (en Pullman versie) krijgt dus ook de S-Klasse Cabriolet een Maybach make-over. Nog meer luxe, nog meer pracht en praal en nog meer klasse, dat zal ongeveer het basisrecept zijn van deze Mercedes-Maybach S650 Cabriolet. Zien jullie overigens ook de gelijkenissen met de Maybach Vision 6 Concept van laatstleden?

Normaliter gebruikt Das Haus enkel S500 en S600 voor de niet-AMG motorisaties in deze dakloze slee, misschien krijgen we dus wel wat meer pk’s uit de 6.0-liter V12 die normaliter 530 pk / 830 Nm levert. Met 12 liter benzine per 100 km en een CO2 uitstoot van 272 g/km kan je alvast proberen je boekhouder warm te maken voor deze aankoop.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...