Officieel: Volkswagen cross up! facelift (2017)

Officieel: Volkswagen cross up! facelift (2016) Na de reguliere up! krijgt ook de Volkswagen cross up! – met 1,5 cm meer bodemvrijheid – nu een kleine facelift!

De up! is de kleinste Volkswagen en focust zich voornamelijk op de stedelijke omgeving maar ook daar kan er avontuur dreigen zijn! Daarvoor is er een aangedikte cross up! voorhanden die iets hoger ligt en rekent op bescherming rondom uit kunststof. In navolging van de up! facelift is nu de cross up! in het nieuw gestoken, vanaf volgend jaar te verkrijgen!

Bij de reguliere Volkswagen up! opfrisbeurt moesten we al enkele keren goed kijken om de verschillen te zien, de cross up! moet daarvoor niet onderdoen. Met een vergrootglas zagen we wel dat de grille nu iets strakker is, net zoals licht gewijzigde bumpers. Standaard rolt de VW cross up! op 16″ lichtmetalen velgen en krijg je een unieke badge en dakrails mee.

Binnenin krijg je direct een lederen interieur, kleurrijk dashboard, gepersonaliseerde cross up! stoelbekleding en oranje LED sfeerverlichting!

De cross up! is te verkrijgen met een 1.0-liter MPI (75 pk) of 1.0-liter TSI (90 pk) benzinemotor en kost in Duitsland net iets meer dan 14.000 euro, we gaan er vanuit dat de Belgische prijzen in dezelfde lijn liggen.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Up 1.0!
Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Cross Up 1.0!

Officieel: Volkswagen cross up! facelift (2016)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...