Meer details Suzuki Ignis (2017)

Officieel: Suzuki Ignis (2017)Begin 2017 kan je zelf op onderzoek of de Suzuki Ignis nu een funky hatchback of hippe crossover is!

Na de presentatie op het Autosalon van Parijs eerder dit jaar komt Suzuki nogmaals naar buiten met meer informatie rond de veelbelovende Ignis toevoeging aan het gamma. Prijzen hebben we jammer genoeg nog niet maar “ze zullen de moeite zijn” aldus de Japanners, op basis van de uitrustingsniveaus kunnen we wel al wat opmaken.

In basisvorm krijgt de Ignis ondermeer zes airbags, elektrische ramen vooraan en een digitaal display mee. Het Comfort niveau doet beter met een radio/CD/MP3 speler (mét Bluetooth), airco, verwarmde buitenspiegels in de carrosseriekleur en centrale vergrendeling met afstandbediening. Nog hoger op de ladder staat het Select niveau. Dat voegt ondermeer 16″ lichtmetalen velgen, DAB+ digitale radio, AUX/USB aansluitingen en het 7″ multitouch infotainmentsysteem mét achteruitrijcamera toe. De achterbank bestaat hier uit twee losse stoelen die je kan verschuiven en zo te kiezen voor meer/minder been- en bagageruimte! Style is de topversie met luxe-items zoals LED verlichting, keyless go, cruise control, navigatie, elektrische ramen rondom en een lederen stuurwiel!

Suzuki is een pionier in het 4×4 segment en wil dat ook doortrekken bij de Ignis met een speciale versie. Deze krijgt standaard Hill Descent Control mee waarbij afdalingen zonder problemen moeten gebeuren, met Hill Hold Control blijf je dan weer staan wanneer het moet op een hellend vlak! Het automatische remsysteem werkt (optioneel) samen met een Dual Camera Brake Support om aanrijdingen met auto’s, fietsers of voetgangers te voorkomen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...