Video: Giancarlo Fisichella en de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Video: Giancarlo Fisichella en de Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioIn de allernieuwste promo voor de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio kruipt niemand minder dan Giancarlo Fisichella achter het (knappe) stuur!

Voormalig F1 rijder – en rasechte Italiaan – Giancarlo Fisichella is werkzaam voor het Scuderia Ferrari F1 team als testpiloot maar met de huidige regelgeving is er niet zoveel testwerk voorhanden. Gelukkig kon hij bij Alfa Romeo wel zijn steentje bijdragen in het promoten van de snelste Giulia, de 510 pk sterke Quadrifoglio! De 2.9-liter biturbo V6 start zijn levensloop zelfs bij Ferrari alvorens hij in de sexy koetswerk van de Giulia ingelepeld wordt!

Terwijl Fisichella de wagen niet spaart rond het testcircuit van Alfa Romeo in Arese heeft de professionele racepiloot nog wat tijd over om marketingpraat te verkopen over ondermeer het rijgevoel, vermogensopbouw en interieursfeer. Beleef je het liever zelf? Vanaf €76.000 wordt je met open armen verwelkomt bij de lokale Alfa Romeo concessiehouder voor die Giulia Quadrifoglio, bij voorkeur met de Rosso Competizione koetswerkkleur!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...