Stoffel Vandoorne wint allerlaatste Super Formula wedstrijd!

Stoffel Vandoorne wint allerlaatste Super Formula wedstrijd!Onze beloftevolle landgenoot, Stoffen Vandoorne, won zijn allerlaatste Super Formula wedstrijd! Vanaf volgend jaar trekt hij ten tonele in de Formule 1 voor McLaren-Honda.

Het was al van Jérôme d’Ambrosio en Bas Leinders geleden dat we nog eens een Belgische F1 piloot hadden, eerder dit jaar mocht de West-Vlaamse Vandoorne al eens invallen voor teamgenoot Fernando Alonso. Het is ook met die ex-wereldkampioen dat Stoffel in 2017 zal strijden voor het Britse McLaren-Honda team!

In Japan werd vannacht de laatste twee races gereden van het Super Formula kampioenschap. In de eerste race werd een klein foutje hard afgestraft met een 17e plek, in de twee – en allerlaatste Super Formula race voor de Belg – kroonde hij zich tot winnaar! In het het algemene klassement moet Stoffel zich tevreden stellen met een 4e eindplek!

Qua prestatiepotentieel lijkt de McLaren F1 bolide nog niet volledig op punt te staan maar daar werken ze in Woking hard aan, het is aan Vandoorne om de opgedane kennis te delen met het team! Go Stoffel!

Stoffel Vandoorne wint allerlaatste Super Formula wedstrijd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...