Gerucht: Ferrari F12tdf Aperta komt er echt

Impressie: Ferrari F12tdf ApertaIn de categorie “geruchten van welgeplaatste contacten“, Ferrari viert volgend jaar de 70ste verjaardag met 99 exemplaren van de dakloze F12tdf Aperta!

Na de gelimiteerde productie van de LaFerrari Aperta zou de Rode Brigade uit Maranello met nog een verrassing in de pijplijn zitten. Niet enkel zijn er de 350 speciale edities voor de 70ste verjaardag van Ferrari, ooit zouden ze werk maken van zéér beperkte productie van een dakloze F12tdf!

Een dakloze variant van de reguliere F12 Berlinetta – understatement van jewelste – kwam er nooit dus zijn speciale versies van andere koetswerkvarianten niet zo gemakkelijk te bouwen. In het verleden was er anderzijds wel een 599 SA Aperta en F12 TRS die het tegendeel bewijzen!

Mocht het gerucht waar zijn krijgen we volgend jaar dus een messcherpe circuitracer-cabrio! Tegenstrijdiger dan dit kan het niet worden, McLaren deed het intussen al met de 675LT Spider en die werd veelvoudig geprezen.. Enkel de beste Ferrari klanten maken aanspraak op een dergelijk exclusief model, als je nu uit de lucht valt ben je dus hopeloos te laat.

Impressie: Ferrari F12tdf Aperta

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...