Tesla Store Zaventem breidt stevig uit wegens groot succes

Tesla Store Zaventem breidt stevig uit wegens groot succesOm de groeiende vraag goed te kunnen ondersteunen moest Tesla Zaventem verhuizen naar een groter (nabijgelegen) pand!

Alreeds enkele jaren heeft Tesla een Sales- en Service Center op de Leuvensesteenweg 48 in Zaventem, dé logistieke start voor het Belgische avontuur inzake elektrische wagens. Erna volgde een Store in hartje Brussel en een Sales- en Service Center in Aartselaar en Gent. Om het succes allemaal in goede (en snelle) banen te kunnen leiden moest de vestiging in Zaventem snel kunnen uitbreiden, met de recente verhuis van Lamborghini Brussels en Bentley Belgium kwam er verderop een interessant pand vrij.

Dus kan je vanaf vrijdag 21 oktober terecht in de 3940 m² grote gloednieuwe showroom op de Leuvensesteenweg 373 in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) ofwel 1 km verder van de eerdere showroom. Hier ben je elke werkdag (10u – 18u) en op zaterdag (10u – 17u) van harte welkom je jezelf te laten inwijden in de wondere wereld van de Tesla Model S, Model X en de toekomstige Model 3. Naast de theorie kan je ook zélf achter het stuurwiel kruipen tijdens een testrit of een eigen configuratie laten maken.

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S P90D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...