Poll: McLaren 570S vs Audi R8 vs Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT-R

Poll: McLaren 570S vs Audi R8 vs Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT-RDe Nissan GT-R blijft het de gevestigde sportwagenwaarden moeilijk maken, kan Godzilla op tegen de McLaren 570S, Porsche 991 Turbo S en Audi R8 Plus?

Al sinds zijn lancering is de Nissan GT-R (R34) bijzonder goed en snel, tot grote ergernis van voornamelijk Porsche en Duitse sportwagenbouwers. Met zijn 3.8-liter biturbo V6, 570 pk / 637 Nm, vierwielaandrijving en superslimme software blijft de Nissan – oftewel Godzilla – steeds vooraan, het onklopbare prijskaartje (vanaf €99.999) speelt eveneens sterk in zijn voordeel.

De Britse collega’s van Top Gear bracht de nieuwste Nissan GT-R samen met directe concurrenten zoals de supersnelle Porsche 911 Turbo S (991 mk2) met 580 pk, een 610 pk sterke Audi R8 Plus en de McLaren 570S die zoals zijn naam alreeds aangeeft 570 paarden huisvest onder zijn Brits design.

Prijsmatig kan je bijna twee GT-R’s voor elke van deze aanschaffen maar misschien ben je toch verkocht voor dat strakke Audi design, Duitse Gründlichkeit uit Zuffenhausen of het hoogtechnologische innerlijk van de McLaren. Kiezen is steeds verliezen!

570S vs 911 Turbo S vs R8 Plus vs GT-R (MY17)

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...