Video: Porsche Driving Experience Winter 2017

Video: Porsche Driving Experience Winter 2017Sneeuwpret met diverse Porsche’s? Het kan vanaf 2017 in Finland!

Winterse weertaferelen en autorijden gaan normaliter minder goed samen – zeker in België – maar Porsche ziet het gelukkig groter. In Levi (Finland) werd er namelijk een Porsche Driving Center opgetrokken en daar kan je voor een kleine bijdrage (7.200 euro) jezelf vanaf februari volledig uitleven op een reusachtige ijsvlakte nabij de poolcirkel. Voor elke niveau (beginner tot pro) is er een apart programma voorzien waarbij je kwaliteiten als chauffeur wat bijgeschaafd worden, het feit dat je in een veilige omgeving kan glijden en slieren met het beste uit Zuffenhausen is altijd ook meegenomen..

Meer informatie staat op de website!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...